Op 13 maart 2020 kondigden wij aan dat we voor onbepaalde tijd onze deuren moesten sluiten. Het besluit van de Gemeente Den Haag was duidelijk, het zwembad kon niet voldoen aan de toen aangekondigde coronamaatregelen van maximaal 100 personen in 1 accommodatie en dus moesten de deuren dicht. Nu, 4 maanden later, is er weer licht aan de horizon en zetten we onze deuren weer op een kiertje. Langzaamaan starten we de boel weer op en gaan we weer terug naar normaal.

Vanaf 20 juli zullen we gedeeltelijk openen, op de tijden dat de Hofspetters de zwemlessen verzorgt in het Hofbad. De eerste week tasten we af hoe de zaken gaan, passen we aan waar nodig en bereiden we ons voor op de verdere openstelling. Vanaf 27 juli verruimen we onze openingstijden zodat we ook tijdens het vrijzwemmen open zijn. Afhankelijk van de verdere openstelling van het vrijzwemmen en het verloop van de ontwikkelingen omtrent de coronamaatregelen kunnen we later ruime openingstijden hanteren.

Vanwege de beperkte capaciteit binnen het gebouw en het maximaal aantal volwassen personen wat gelijktijdig aanwezig is hanteren we een aangepaste menukaart. Producten die niet op de menukaart staan hebben we helaas niet op voorraad. Gelieve hiermee rekening te houden. Het is niet nodig en mogelijk om een tafel te reserveren, u kunt gewoon binnenlopen.

Wat betekend dit voor de zwemlessen? Verlopen deze ook weer als normaal?
Ook bij de zwemlessen van de Hofspetters zijn er nog maatregelen van toepassing. Bij wijzigingen in het beleid van de Hofspetters worden de ouders daar per mail over geïnformeerd.

Wat zijn de regels omtrent het vrijzwemmen?
Ook voor het vrijzwemmen zijn er maatregelen van toepassing. Raadpleeg voor uw bezoek de website denhaag.nl. Hier staat alle belangrijke informatie omtrent het vrijzwemmen.

Kan ik ook weer een kinderfeestje bij jullie boeken?
Op dit moment zijn we met de Gemeente Den Haag in gesprek om de kinderfeestjes te herstarten. Hou hiervoor onze website en Facebook in de gaten.

We hopen u weer graag terug te zien in onze horeca, we hebben de lachende en vrolijke gezichten erg gemist!

Team Horeca Hofbad